Dansk tømrer kvalitet apS

Vores profil

Tømrermester i køge, ejby og resten af sjælland

Uddannet tømrermester i Køge

Dansk Tømrer Kvalitet ApS er din erfarne tømrermester i Køge, som tilbyder tømrerarbejde i Køge, Ejby og diverse områder på Sjælland. Vi har eksisteret i næsten ti år, hvilket har gjort, at vi har opbygget stor ekspertise i en bred vifte af opgaver i branchen.

Det vigtigste for os er tilfredse kunder. Det betyder også, at kommunikationen er vigtig for os. Vi ønsker nemlig at udføre den bedste service for hver enkel kunde, da vi er klar over, at byggeri også i høj grad handler om tillid.

Har du spørgsmål til os, er du naturligvis velkommen til at henvende dig allerede i dag. Det er selvfølgelig helt uforpligtende. Vi udarbejder gerne et tilbud med udgangspunkt i dit projekt samt dine ønsker og behov. 

Kvalitetsbevidst

Vi har stort fokus på kvalitetsarbejde til tiden.

Solidt håndværk

Vi arbejder med de bedste materialer på markedet.

Sans for detaljen

Vi er nøjagtige helt ned til de mindste detaljer.

Mange års erfaring

Vores mange års erfaring, er kundens sikkerhed.

Professionelle fagfolk

Vi har kompetente og uddannede tømrere.

Få et uforpligtende tilbud

tømrermester i køge og omegn

Har du spørgsmål til vores firma, eller ønsker du et konkret tilbud på netop din opgave? Er det tilfældet, er du altid velkommen til at henvende dig til os allerede i dag for at få et godt tilbud på opgaven.

Firmaet startede i oktober 2013

Tømrermester Michael Mandrup

Michael Mandrup står bag Dansk Kvalitet Tømrer ApS. Michael Mandrup er selv uddannet tømrer, hvilket er den enkelte kundes sikkerhed for faglig rådgivning og kvalitetsresultater. Vi arbejder naturligvis til den aftalte tid og pris hver gang.

Der er mange ting, der skal tages højde for, når man påbegynder et byggeprojekt. Det er vi som tømrerfirma klar over. Derfor kan du altid henvende dig, hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder her hos Dansk Tømrer Kvalitet ApS. Kontakt allerede nu.

skur-3
skur-2