Dansk tømrer kvalitet apS

Vi tilbyder

Vi tilbyder

Alt inden for håndværkerfaget

Tilbygninger

Er det blevet tid til at udvide boligen, kan du trygt henvende dig til os. Vi tilbyder tilbygninger, hvad enten det drejer sig om et kontor, et værelse m.m.

Træterasser

Der er ingen tvivl om, at vi har stor ekspertise i træterrasser. Vi bygger træterrasser ud fra kundens ønske til stil og træ. Hvordan skal din se ud?

Snedkeropgaver

Vi har en bred vifte af kompetencer inden for snedkerarbejde. Heriblandt snedkerarbejde, som f.eks. køkkener, indvendigt træarbejde osv.

Døre/Vinduer

Vi kan stå for enhver montering af døre og vinduer. Dette gælder naturligvis og udskiftning af samme. Vi står klar til at montere ud fra dine behov.

Shelters

Hos Dansk Tømrer Kvalitet ApS har vi stor erfaring med shelters. Vi bygger shelters, der passer til enhver have, sommehus og diverse områder.

Arbejde i gips

Vi kan stå for enhver opgave, der omhandler gipsarbejde. Dette er gældende, hvad enten du har behov for et gipsloft, eller en gipsvæg. Hvad har du brug for?

Garager, Carporte & skure

Er det blevet tid til en ny carport, et nyt skur eller måske en ny garage? Hos Dansk Tømrer Kvalitet ApS kan vi hjælpe dig med dit projekt.

Renoveringsopgaver

Vi varetager alle former for renoveringsopgaver, hvad enten det drejer sig om gammelt træværk, udskiftning af døre og vinduer eller noget helt tredje.

Få et uforpligtende tilbud

få et tilbud af dit tømrerfirma i køge

Har du spørgsmål til vores firma, eller ønsker du et konkret tilbud på netop din opgave? Er det tilfældet, er du altid velkommen til at henvende dig til os allerede i dag for at få et godt tilbud på opgaven.

Dansk Tømrer kvalitet ApS

Uddannet tømrerfirma I Køge

Har du en helt specifik opgave, som du ønsker udført af en tømrer? Du kan trygt henvende dig til os, hvis du har behov for en tømrer, der arbejder med udgangspunkt i dine behov og ønsker.

Vi tilbyder en bred vifte af services. Vi har kompetencer inden for hele branchen, så du kan være sikker på, at vi også kan hjælpe dig. Vi har forståelse for, at det altid handler om tillid, når man skal vælge en tømrer.

Det er vigtigt for os, at vores kunder ved, at vores fokus er på deres ønsker og behov. Vi samler på tilfredse kunder, som har fået leveret kvalitet til den aftalte tid og pris.

Det er naturligvis helt uforpligtende at tage kontakt til os, hvis man ønsker et godt tilbud på sin opgave. Vi ser frem til at høre fra dig.